Tuesday, April 12, 2011

kaki rayap :)

the kaki rayap ! :)
mcm nice kan ? MACAM !

Hari ni hari isnin. tarikh hari ni 11 April 2011. hari ni aku cuti ! yaiyyyyyy. seminggu sekali je ouh cuti so setiap kali cuti aku mesti cari kerja lain. "reti" dok diam2 kat umah ;p hehe. tak kuar ngn the minions mesti kua ngn mr.mcflurry :) sukaaaaaaaaaaaaaaaa <3 ok dah ! jgn nk menggedik sgt lah an. hari ni punya plan g sunway ngn the minions ! selalunya berempat tp hati ni bertiga je. sorg lagi ado hal katonyo ! haha ape ke pelik sgt bunyii nya ;p

Bangun pagi, gosok gg, tggu minions dtg amik awal2 pagi :) amboi ! haha. dlm kul 11.30 minions sampai. trus gerak sunwayyy. smpai sunway trus cari tmpat makan. kebulur babe ! bab pilih tmpat makan mmg PROBLEM BESAR ! aku tya dorg nak makan mane, dorg tya aku blk . haaa lagi baik aku tanya diri aku sendiri je kan ? -.-' haha. end up makan kat nando's :) nyuuuuummmmyyyy.

BERITA TERGEMPAR !
anis maressa tak on diet hari ni ! wallaweyh. kemain selera lagi dia makan. haha. bgus2

pas makan kitorg trus menerus perjalanan yg tiada hala tuju ni haa. men redahhh je. suka hati je nak msuk kdai ape, pg mane, sesat tah mane2. jalan punya jalan aku jumpa kdai fav aku. aku jumpa baju yg aku nak ! aku jumpa ! aku excited ! aku cuba ! aku suka ! aku nak ! tapiiiiiiiii aku tak beli atas sbb2 tertentu. kempuanannn lagi, melepas !

pas jalan2 g sunwaaayy trus plan nak blk da. sbb tak tau nak buat ape ngn pg mane. dgn muka tension nya aku ckp "jomlaaahhh blk". hahaha. tak pnh2 aku lepak kejap mcm tu ohhh. otw to shah alam aku mnggedik kemupunan ice creaammm pulak. trus nak pg tutti frutti. hehe. the minions kata ON SAJA, aku pun excited laaaaa blk ! da smpai shah alm, mr.m plak ngntok. alaaaaaaaaaaaaaaa dah trus gerak umah aku. melepas lagi tutti frutti. punaaaah lagi harapan ! ;( eerrrghhh !

HARAPAN KEMBALI BERSINAR !
apabila mr. m da cukup rest patu bwak kitorg g TUTTI FRUTTI ! woot woot. :) pastu trus grk syed kat alam senrtal. takan tgk wayang pulak an kat situ, dah sah2 kitorg melantak. menu pada mlm ini ialah roti naan cheese, ayam tandoori, sup ekor, roti telur ngn nasi kosong . ye, mmg kitorg bukan makan tp melantak ! hahaha. seb baik sedap :) dah cot cet cot cet kat situ , masa untuk blk lah. anak dara mane bule blk lewat malam :) heheheheheheehehhe.










p/s : anis tolong sent pic kaw yg mahal tu kat aku, nak masuk blog. sian kaw satu pic jeeee. tk syiooookk ahhh :D sent tau.

Goodnite everybaaaahhhdyy :)

leeya azliyah, xoxo

2 comments:

Baroness | Maressa said...

mmg gempar habis nama aku nak ditaip panjang2, sopan -.-

alaaaaaaaaaaa tk yah la, i pemalu oghangnyeee. cukup 1 gambar takpeeee. :P

Leeya Azliyah said...

hahahaa :)
ah kaw, tk payah nak pemalu sgt la an an. nak jugak !