Saturday, April 30, 2011

DA CUKUP HEBAT ??

Anda rasa anda da cukup hebat ?
pikirkan semula.
HAHAHA, poyoooo je ohh starting.
dulu aku lemaaaahhh english. SEKARANG pon ! *tetibe haha
time form one, org lain takot subject math
aku takot sub BI. apelaaahhh -.-'
dulu dulu laa, skrg tak :) hihik

.......................

teacher aku suka main game ni. mula mula men , aku rasa mcm , "wth ! th hape hape tah. perlu ke nak men game ni, buat basah meja aku je men game ni laah! " hahaha. ni ckp dlm hati je. tk berani ckp kuat. ;p tapi lame lame, da kerap sgt terdedah dgn game ni aku jd mcm suka plak. nak tau game ape ? bg 20sen dulu :D haha. game TONGUE TWISTERS. ye aku tau ni bkn game. tp suka hati akulahh nak ckp bnda ni game. haha. mari kita mulakan game ini. ANDA RASA ANDA HEBAT ? ANDA PASTI ? YAKIN HABIS ? MARI ! :D

Peter Piper picked a peck of pickled peppers.
A peck of pickled peppers Peter Piper picked.
If Peter Piper picked a peck of pickled peppers,
Where's the peck of pickled peppers Peter Piper picked?
hahaha, semput ? ANDA TAK HEBAT !

I saw Susie sitting in a shoe shine shop.
Where she sits she shines, and where she shines she sits.
bukan she shits tp she sits ! ANDA TAK HEBAT !

When you write copy you have the right to copyright the copy you write
tak paham ? haha tape, janji bule sebut dgn laju :)

How many cookies could a good cook cook If a good cook could cook cookies? A good cook could cook as much cookies as a good cook who could cook cookies.
could ngn cook pon da tak ley beza da ? HAHA

Stupid superstition!
short and shimple ! hahaha

I scream, you scream, we all scream for icecream!
iceeeeecreeeeeeeaaaamm ! :)

*yg last ni plg best :) kan. mcm tada kne mgena pon ade ;p

ape kne mngena tajuk entry ni ngn bnda2 alah ni sume ? ADA! ada kne mgena. garang an ? hahaha. kalo korg bule sebut ayat2 ni sume dgn JAYA NYA, ye ANDA HEBAT, kalo lidah terbelit2, air liur bersepah, ANDA TAK HEBAT ! itu je, hahaha.

p/s : jgn sebut bila berhadapan dengan org. takot perkara tak diingini berlaku. sediakn tisu sebelum hujan. haha :)

leeyazliyah, xoxo



No comments: