Sunday, April 24, 2011

hey, I do love you !

okay rndu kawan2. kawan masa tadika, sape tadika kemas ? angkat tgn ! yaiyyy kita sama lah ! gimme five :D kwn sekolah rendah, sape sk sik kedah ? yaiyyy kita sama ! gimme five ! perempuan je, laki tk payah . laki angkat tgn je :) haha. sape sk seksyen 6, shah alam ? yaiyyy ! rndu kwn smk ssaas seksyen 2, shah alam. sape skola situ ? yaiyyyy, smk ssaas the best an ? tetiba. okay, maaf mnggedik, tp korg sedar tak, korg kat blog sape? ha sedar tape. so sukahati lah nak gedik. HAHA. okay, sorry. GURAUUUUU :)

selama aku hdop, da nak dkt 20thun da berada kat bumi ni, mcm2 jenis kaaaawan aku dah jumpe. mcm2 ragamlah. pangai lagi lah berbeza2. antara pangai baik ngn tk baik je. ada yg kuat makan, tp kuruusss mcm tu je, ada yg kuat gelak. haihh sekali dia dah gelak, telinga bule bengkak, hehe. ada yg suka tukar2 bf/gf. ada yg kedekut makanan. asl nmpk mknan org haihh kemain laju mintak, bila makanan dia, kemain laju sorok ! haha. ada yg lyn lagu barat je, tak main beb lagu melayu. HAHA. ada yg suka buli org, dan aku antara mangsa buli -.-' nicee kan. ada yg pangai mcm shetan tp pandai gila ! tk penah nmpk dia beljar tp sekali result, perghhh hati panaasss je. ketidakpuasan hati mula la dtg an. "bila masa kaw blaja? tetiba dapat A. pergh, kaw tiru an an time exam,?" haha. soalan plg kerap. sng cita mcm2 laaahh ragam.

aku, jns kawan je ngn sesape. dia selebet ke, tk pandai ke, malas ke, playboy ke, playgirl ke, mata duitan ke, tk open minded ke aku kawaan je. antara bule jd rapat atau tak. tu je beza. setakat ni, berdasarkan analisis yg dijalankan, kawan2 aku yg rapat dgn aku mesti mempunyai ciri2 mcm ni.
gila gila
byk ckp
kuat merepek
kuat mengata org, HAHA
suka perli2
suke mengnjeng
kuat lepak
blaja last2 minit
kelakar
kerek gila
suka bahan aku -.-'

okay byk lagi. kalo nak type sume, smpai sok tk habis. :)


tapi dlm berkawan mesti ada golongan mcm ni kan. men tikam2 belakang aka backstabber. yg ni aku pantang sikit. tp salunya org mcm ni aku wat bodo je. tk layan terus. sekali kaw da buat kat aku, mmg takan ada dua kali ke tiga kali. cukup sekali. aku tk perlukan org mcm ni pon dlm hdop aku. perangai mcm ni tk kemana pon. diulangi TAK KEMANA. buat cita buruk pasal org smata2 nak org percaya kaw lah yg baik, kaw lah mangsa konon2nya. seronok ke jd org mcm tu ? suka nk dptkan perhtian. tk phm betollah -.-' tp kalo kaw buat cita buruk pasal aku, haih heran plak aku hal kaw. kisah plak !. ehh knape tetiba emosional ni ? haha. maaf2. teremosianal plak. tp mmg aku tk suka org mcm ni k. korg suka ke ? kalo suka, wowww! menakjubkan -.-

*mood kembali tenang :)
setiap hari kita akan jumpa org baru. dapat kawan baru. tp aku takan lupa kawan2 lama. tnpa kawan2 lama tadalah kawan2 baru. heeee. tk msg, tk kol, tk cntct tk semestinya lupa okay. cume busy dan sebuk hal lain. perlu ke nak pulau org smata2 sbb rasa org tu dah lupa member. kalo btol2 member baik, tk perlu buat mcm tu. dah bule phm dahh situasi org. kan ? kawan ttp kawan no matter what.

okaylah, kepada sume kawan2 aku yg bace entry ni aku nak ckp. bukan ckp sbnanya tp lebih kepada menaip. hehe. jaga diri weyh. blaja rerajin, kerja kuat2. nak kawen jgn lupa jemput aku :) kalo tk sape lagi la nak habiskan nasi mnyak tu . haha. buat pilihan yg terbaik untuk diri korg, aku akan sentiase support :) kalo da pape, cntct aku. kalo da pape prob, telinga aku pendengar yg setia :) ape aku bule tlg, aku tlg. okay :) ade masa free jumlahh lepaks lepaks. :) da ada bf/gf TOLONG JANGAN SAVING. haha. knl knlkan :D heee.


aaaaaaaaannddd



hehehehe :)
Goodnite friendssss !


leeyazliyah, xoxo

7 comments:

BebelanNiaSuhaimi said...

gila gila
byk ckp
kuat merepek
kuat mengata org, HAHA
suka perli2
suke mengnjeng
kuat lepak
blaja last2 minit
kelakar
kerek gila
suka bahan aku


p/s sy ade semua ciri2 ni,kwn la ngn sy..sy tak men tikam blkang, sy cume men cucuk2 je :P

ladygagakuis said...

gaga ohh lala !

oh entry nak lebih kurang sama cam aku jep. huahahahha :D

Leeya Azliyah said...

dania : alaaa segan la nak kawan ngn awk . awk hot and famous amos :DD

Leeya Azliyah said...

anis : eh yeke ?? yg mane ? hahaha

*cik syu* said...

sye pn mcm 2 .tp, pas jd bini org .dh ta bole byk cp . uhukkk !

*cik syu* said...

sye pn mcm 2 .tp, pas jd bini org .dh ta bole byk cp . uhukkk !

Leeya Azliyah said...

hahahaha, knape pulak tk bule ?