Thursday, April 14, 2011

Kisah plak aku -.-'

teruskan menipu sbb aku suka bila kaw tipu aku.
teruskan pangai mulia kaw, teruskan sikap suka buat org tggu mcm bodo. teruskan.
aku tak kisah. kaw ada kawan2 kaw kan ? kawan2 kaw tk suka aku pon tape. sbb dorg tk knl aku. dorg knl kaw je. kawan2 aku pon bole tk suka kat kaw bila tgk ape kaw da buat kat aku kan. so fair laaahh. buat ape kaw nak. kaw nak skt kan hati aku, nak sebuk hal org lain. buat. aku tk harap apa apa dah. hipokrit, da susah baru tau cari, da tada sesape baru cr aku, sng lupa aku. tapelaaaa, itu hak kaw. tapi sekali da jadi, ingat kaw jgn cri aku da. pg dkt org yg kaw rasa sesalu ada untuk kaw time susah time sng. pg ! ohh tahniah untuk kaw, tersenarai dlm ORANG-KUAT-MENIPU. tahniah :) teruskan lagiiii .

jgn ingat aku diam aku tk tau. sbb bg aku bercakap pon tada guna. ttp menipu. so better aku diam je.
kaw salu rasa org lain lebey baik dari aku , okay. mmg pon. 10 tahun akan dtg baru kaw nak sdr ape kaw da buat kat aku, tak pun bila aku da tada. time tu baru sume org sebuk nak tau punca aku berubah jd mcm ni. time tu baru nak mnysal. ada, tk tau nak hargai, da tada baru nak mnysal.

sekali kaw da buat bnda buruk kat aku, kaw jgn ingat aku akan lupa. sume bnda aku akan ingat.


5 comments:

BebelanNiaSuhaimi said...

pasai pa ni??

Leeya Azliyah said...

hehe tada ape la :)

yasmin rosalan said...

sabar leeya :)

Baroness | Maressa said...

ceciter ceciterr ! :(

leeya said...

min : ehe sabar la ni :)

anis : tada pape la . saje je :D