Thursday, April 14, 2011

REMOVE !

ada org remove aku kat FB ?
nice kan ? hehe
bukan sorg TAPI dua org .
WHOOOOAAA :D
haha.
org tu aku knl sgt . mungkin da lame kot dorg delete cume aku baru perasan.

SEJUJURNYAAA ..

aku tk kisah, tak amik hati pon.
cume sentap seminit bila aku masuk page dia aku nampak ayat ni kat bahagian atas.
"add as a friend"
HAHA
tapi tape. buat pe aku nak melenting .
itu hak dia, mesti ada sbb knape dorg wat mcm tu kan.
mcm laaah aku tk pnh delete org, delete pon sbb ada sbb :)
so aku tak da la nak mgmok bila aku sedar dorg ada org delete aku.

kepada dua org gadis cantik yg remove saya :
kenapa remove ? leeya ada buat salah eh ? sorry kalo ada, mungkin leeya ada wat korg skt hati n tak sedar.
sorryyy .
tapi kalo ada sbb lain, nnti bg tau leeya knape tau :)
Btw, cantikkkkk DP korg. HAHA
(macamlaaahh dorg baca) -.-'

Terasa macam nak delete fb laaaa. blog ni pon :( hmmm. alam maya( cewah tak tahan ayat!) haha, banyak buat aku sakit hati. ramai yg gunakan fb untuk hentam menghentam. dan byk jugak bnda yg aku tanak tgk kat fb. bnda yg sgt mnyakitkan hati.

ya allah, tenangkan hati ku .
leeya azliyah, xoxo

4 comments:

BebelanNiaSuhaimi said...

pasai pa ni dear?

Leeya Azliyah said...

tadala, ada kawan aku dlete aku. mungkin new acc or sumtin kot. entahlaaa. tada pape pon actually :)

syera saufee said...

meh gosip gosip!

delete dr fb xsmstinya delete dr hidup kan syg..b cool..aku pun slalu remove org apaa..sbb?sbb suka.. :)

dr smua ni la awk nk blaja jd kuat.kalo di alam maya awk x leh b'tahan, cmna kat alam barzakh nnt..hehe..tak..gurau..

leeya,dont put urself here to please them..

peacee.. :)

Leeya Azliyah said...

kak syera : kdg2 certain ppl lgsg tk pikir prasaan org lain laaa. smpai leeya jd nak mara2. skt hati sume ada. hmm :(