Monday, April 18, 2011

Terima kasih buat saya mcm ni ;(

sume sbb awk !
sy benci awk !! BENCI !
sbb awk saya tada duet skrg ni ;(
sbb awk saya susah
sbb awk sy terpaksa cancel beli skirt yg cantik !
sbb awk saya tk dpat nak makan bnda sdp2
sbb awk saya tk dpat kua ngn kawan !
sume sbb awk !
asl awk buat saya mcm ni
slama ni saya jaga awk
hormat awk
tk pnh pon buat bnda tk baik kat awk
sy jaga awk elok2 !
sayang awk !
tp.... awk ?
buat saya mcm ni
buat prangai kat sy
secara tiba tiba plak tu !
ape salah saya ????!
ape sy buat kat awk smpai awk layan sy mcm ni
APAAAAAAAAAA ?!!
banyak kali sy pujuk awk, awk ttp buat prangai
da masuk smnggu awk still mcm ni
saya sedih !
bengang , rasa nak sepak sume bnda
tp pkir2 blk, nnti kaki sy yg sakit, so sy tk jd sepak
saya men game sepak2, tembak je lepaskan geram.
tp kali ni sy tak tahan da dgn pangai awk !!
sy nak luah jugak kat sume org yang saya..

BENCI DAN SAKIT HATI DENGAN AWK !!

CIMB BANK CARD !!

asl nak buat pangai tgh2 bulan ni !
asl masuk kan kad je awk kuar blk.
saya perlukan duet ni !!!!!
eeeeeeeeeeee, tk kenang budi langsung
elok2, sy letak awk dlm purse, corak leopard lagi ! (perlu ke mention)
HAHAHAH
perlu ok ! :D
ini balasan awk kat saya ?
terima kasih laaaaaaaa susahkan saya ye ?
pasni ni nak kne g umah besar awk tu plak
nak g tya apa masalah awk ni haaaa
mengada2 tanak masuk dlm mesin ATM tu ha.
menyampah !


p/s : koraaaaaaaaaaaang, pernah tak jadi cm ni. bila masuk kad je, kad tu kuar blk. knape knape ? haihhhh. jgn kata kne bayar lagi nak tukar kad. -.-'


No comments: