Wednesday, May 11, 2011

Its not about my attitude, BUT YOUR PERCEPTIONS!


aku agak kebengangan dgn org2 yg tak knl aku , tk knl aku langsung, tak penah jumpe aku, tak pnah tau nama pnuh aku pon tapi bukan main mengata aku macam knal aku dah 20 tahun. ape masalh ni ? hah ? nak gado ? tapelaaaaaaaaa. tarik2 rmbut ni aku bule bawak korg g tadika. ha gado smpai lebam :) nak ?

facebook
korg sume mesti ada FB kan kan kan. tipu lahhh kalo tada. oky fine kalo tada pon mesti pernah da kan. tak pnah ada jugak ? okay loser ! haha tadalah , guraaaaaaaaaauuuuuuuuu. gurau pon tak bule ? hah suka hati lahh -.-' *ape tetibe lari tajuk ni. okay mcm ni. sbb ape aku ada FB ? sbb kawan2 aku sume ada fb, so bg aku sng nak contact. kan ? aku ada fb bukan test market. tau test market ? nak tgk berapa juta org akan add aku. pekejadahnya aku nak buat sume tuuu. tu bukan aku ! nak letak DP hot2 semata2 nak pancing pengguna2 FB lain add aku ? mmg taaaaaaaaaaak la. kawan aku kat fb pon 400 lebey2 je. tada plak 4000 smpai kaw nak ckp aku test market kat situ. perlu ke nak kawan beribu berjuta. kalo betol pon, bg aku tk cool langsung. ingat kalo ada ramai kawan kat fb mmg famous amos habis lahh. tah2 org tu add semata2 nak tgk gambar2 aku ke ape ke. kita bukan tau kan ? manusia. mcm2 bule jadi. so aku tak sibuk nak kumpul kawan ramai2 kat fb smata2 nak tunjuk kat org lain aku ni famous, lagi2 test market. ape hallll lahh ! haih. itu bukan aku !

bf berkereta

ditegaskan disini, dia ada kerete ke, tada ke, tada kne mngena langsung dgn hubungan ni. ecehhhh :D aku ada lesen. kalo betollah aku nak take advantage , dah lama aku bawak kereta dia. semua negeri kat malaysia aku jelajah . kan ? masalhnya sekali pon aku tak pnh pinjam kete dia. kalo nak pinjam pon mesti dia tak bg, dah la drive mcm cartoon aku nih. hihihihi. kalo betollah aku ni jns perempuan mcm tu, baik aku tgk duet dia je. kikis shabis mungkin ! masalhnyaaa. bukan nak ckp apa. aku tk pnh mintak duet dr dia. tak caya tya lah dia. naaah num dia. 999. klo berani kol lah :) haihh, ape lagi lahh korg nak ckp pasal aku ? ingta aku ni ape ke nak cri bf standard2 je. asl aku tk pancing anak2 dato je. kan sng. bukan setakat pinjam kereta, siap belikan lagi kereta. tp masalhnyaaaa itu bukan aku !

dekan

ada org ckp aku dekan NASIB JEEE! cakaplahh ape kaw nak ckp. mmg nasib pon. nasib aku baik. aku tau la aku tk pandai mcm org2 yg berkata tu. tp aku tk pnah nak dengki kalo org lebih berjaya dr aku. rezeki msg2 lahhh. so ape lagi kaw nak pertikaikan ? ikot kaw lahhh. KISAH ! yg pasti aku takan mngutuk ke ape ke dgn keputusan kaw yg gempak tu haaa sbb itu bukan aku !

sombongg

okay yg ni tak nafikan ramai org ckp aku muka sombong, muka tk friendly. pastu mulaaa lah ckp aku sombong, kawan memilih. eh mcm tu ke cara kaw jugde org ? pakai tgk muka je ? wowww ! hebat ! muka tk friendly tak semestinya perangai pon mcm tu. abis kalo org tu mata sepet , kaw nak ckp dia kuat tdo jugak ke ape ? haih ape lhhhh. sng sgt nak cri point org. jum try lepak satu meja ngn aku then kaw akan tahu aku ni mcm mane sbnanya . tp... kaw kne blanje aku makan skali tau ? hehehehe :D


diam tetibe

ni lagi satu masalh . org salu pertikaikan kenapa aku tetibe diam , td kemain huha hua lagi. meh sini aku bg tau. ni sikap aku dr dulu. sku pun tak tau knape. mungkin penat bercakap. mungkin juga tak tau nak ckp ape dah sbb terlalu byk ckp. mungkin jugaaaa ada bnda tk kne. so tak payah korg2 sekali nak diam. chillaaahh. kalo aku rasa nak huha huha blk aku akan huha huha laa. bg aku masa. jgn nak push2 aku bercakap. itu bule mndatangkan mara. nak aku je bercakap tk bule juga. letih okayy. hee, tapi tape. mungkin korg tak selesa bila kau diam kan ? tp entahh. nak buat mcm ne :(
.
.
.
.
.
.
buat sementara nih itu je aku ingat dulu. nnti aku dgr2 ape org ckp hal aku, aku smbg tau2. maaf kalo kasar sgt bahasa. org salu salah anggap ! selalu. nak ckp itu nak ckp ini. nasib baik ade blog. sng nak luahhh. kang kalo luah depan2 ckp aku melampau pulakkk. ni dah guna cara paling halus dah nii. tk ley trima jugak, terpulanglahhh. peeaceee :D

leeya azliyah, xoxo


No comments: