Sunday, October 2, 2011

Till we meet again :')

Cepatnya masa berlalu kaaaan . sedar tak sedar kita dah nak abis diploma da :') betol ke dah dekat tiga tahun ? haishhh cepatnya masa berlalu.

*sebak ;(

okay laaa tanak type panjang, tak bule nak cita byk2 takot nangis lagi. hihi. bahayaa kalo dah start nangis nnti susah nak stop -.- tp ada pesanan untuk korg

*tweet tweet , tweet tweet SMS !!! haha pernah tak dgr ringtone ni ? ;p

Kepada korang sume DIC 5

1) Sorry if leeya ada buat korg tak puas hati selama ni
2) Goodluck untuk practikal . Mesti takut kan, jumpa org baru, kerja tmpat baru hihi. Korang bule punyaaaa. chayok chayok ! :)
3) Sape yg plan nk smbg degree , all the best. Mana la tau kita smbg tmpat sama kaaaan .
4) Sapa yg plan nak keje lepas ni, keje btol2. Cari duet yg halal *cewaaahhh
5) Sapa yg plan nak kawen, jangan lupa jemput tau. Jadi isteri/suami yg baik okay :)
6) Sapa yg dah kawen, TAHNIAHHHH. bestnyaaa kawen muda hihi. Jangan lupa tanggungjawab dan motif kita kawin. Semoga kekal smpai akhir hayat.
7) Jangan lupa jasa2 lecturer kita
8) Jangan lupa leeya ngn budak2 batch kita yg lain
9) Jumpa kat memana nnti tegur tau, jangan buat2 tak knl plak . sekeh kang. haha
10) 5tahun akan dtg kita buat REUNION eh eh. hihi

*tak tahu nk ckp apa snbanya. mata dah berkaca , smpai blur nk ckp apa. tak tau knapa bila ckp hal ni cm sedey semacam. korg sedey tak ? ke aku je yg over sedey ni -.-

okay laaa, kat bawah ni pic2 selama kita kat kuis. merayap je kan keje kita ;) hihi

Shuqri, jumee & Shahrul

TOURNAMENT BOWLING AT THE MINES

MY SUPRISEEEEE BIRTHDAY PARTY (2010)

MINGGU KOMUNIKASI (2010)
L-R : Ainun, maressa & Cepah





ARABIAN NIGHT :)

SOUTH CITY PLAZA , SERDANG

RUMAH EN. DALY. hihi



BOWLING AT SEREMBAN PERADE

TUTTI FRUITI (Leeya & Ara )

SWIMMING AT SERI BULAN RESORT, PD










aku tak pasti apa nama bnda ni. tapi aku pasti aku tak nak naik dah ! MENEMPAH MAUT!


TELUK KEMAAAAAANGG :)


LOOK OUT POINT, AMPANG



PULLMAN, PUTRAJAYA


CUBA TEKA SAPE COVER PERUT ? HAHAHA

RAYA BERSAMA ;')




MY PRETTY GIRLS
MY MINIONS
MATA JANGAN NAK MACM TU SGT LAAA LEEYA !

S
SORRY. THEY ALREADY TAKEN ;P

Im soooooooo gonna miss you guyss !
Thank you fr everythng

:')

and

Thank you fr reading people.
i love you guys ALOT

leeya azliyah , xoxo

2 comments:

beLLa said...

obvious sangat yang cover perut tu. hihi. anyway, goodluck in whatever u do okay dear? ;D

Leeya Azliyah said...

haaaaaa kaaann obvious kan. haha. thank you cik bella :D