Wednesday, October 5, 2011

Pantang betol laaaaa, haihh

Leeya azliyah pantang betul kalau .....

1) Pinjam barang atau guna barang tak bg tau/ tak mintak izin dulu

2) Cita kencang/ lebat/ bom/pum pam pum pam tapi apa pun tadaaa (menyirapp je )

3) Tgh beratur kat kaunter, selumber ayam potong line . Tringin makan kaki ??!

4) Masa tgh sedap2 tidur, ada org kejut dgn kasar. contoh : hempuk pakai bantal. Mmg lepas tu dia plak kne hempuk ngn aku .

5) Bila topap sepuluh hengget, tetibe cek balance ada RM9.50 padahal tak guna lagi. Jadahnyaa -.-

6) Ada org tepuk belakang aku dgn kuat . Tolong jangan buat bnda ni kat aku, automatically aku bule jadi baran. Serious jangan la buatt bnda ni ;(

7) Perempuan mengadu nasib kat bf aku padahal dia ada bf. okay yg ni, bukan aku nak emosional bagai, tpi cuba bg tau aku perempuan mana yg suka kalo ada perempuan lain mengadu nasib kat bf dia. sapa sapa ? list kan nama dan no. tepon sekali .

8) Bangga dengan kekayaan dia/ harta dia.

9) Bila aku kol berjuta kali tak angkat . Sila buang hp

10) Dah nmpk aku nak naik lif, selumber badak tekan button >< ! kau nak aku mati cara final destination ke hape ?? ! eeee

11) Bila dah plan sumtin, ada org cancel last minute. Menyirapp kan ?

12) Bila ada org dah open cita, pastu dia tanak cita smpai habis . contoh :
Hamba Allah : weyh leeya, kau dengar cita pasal malaon tu tak?
Leeya : Tak pulak . asl weyh asl weyh (excited gila )
Hamba Allah : eh tada pape, aku tanya je . Tada pape tada pape.

MINTAK LEMPANG. Tau tak tu mainkan perasaan org ?

13) Ada org habiskan makanan aku masa aku lapaarr . Hihi

14) Comment status aku mcm puji, tp sebenarnya perli . wth ?

15 ) Time aku solat, ada org cita bnda lawak belakang aku. agak2 bape kali aku nk kne solat balik, asyik batallll je sbb tergelak sama. HAHA

16) Buat buat tanya, padahal dah tau dahhh jawapan dia. motif ?

17) Orang kedekut ilmu.

18 ) Acah acah dia hebat . Contoh :

A : weyhh kau tau tak cm ne nak hacked fb org ?
B : Elehhh sng je. Aku tauu.
A : perghh, hebat. Ajar la aku doee
B : Mana bule ajar, aku bule tlg kau hacked tp aku takan ajar kau. Org hebat je tau.
A : acah acah la kau !

19) Hari ni kau cita pasal laki ni, esok laki lain plak, lusa kau cpl ngn laki lain. Hari2 kau tukar laki. bnda tu tak cool okay. Aku tak bangga. mcm tu jugak lelaki. Playboy tak cool !

20 ) Baca blog aku pastu tak commnet. HAHA tadala, ni gurauuuuu jee. hihi.

THANK YOUUU FR READINGG

*wink wink

leeya azliyah, xoxo




3 comments:

fitridzulkifli said...

HAHA. Lawak. But seriously, semo orang panass kalau kena macam tu sume ye dak???!



Sabo je la.

yasminrosalan said...

hahah yang LAST tu yang buat min terasa nak komen kat sini. kahkahkah :P

Leeya Azliyah said...

hahah ooo min kalo leeya tak buat yg last tu tanak cmmnt la ? okayyy foineee. ;p