Thursday, April 7, 2011

weeheee :)


Seronoooooknyaaa ! kenapa aku seronok sgt nih ?? sbb aku happy. erk ? seronok laaaa sbb aku tgh CUTI SEM ! jealous tak jealous tak ? jealousss laaaaaaaa pls ;p cuti dua bulan ? tolonglaaa jealous lagi . HAHA. mintak penampar je ;)

Korg kalo cuti sem buat je ohh ? tanam anggur ? ke keje ? ke..... makan tdo makan tdo je kat umah? ke........ kerana percayakan siti.. uuuuuuuuu (lagu exist siiikiit) HAHA, okay fine tak lawak .

Time final haritu, sume org ke
main sebuk lagi nak cuti.
"yaiiiye cuti sem da dkt ! tak sabarnyaaaa"

TETAPI

Bila cuti sem da start,
"aduhhh, korg bila nak lepak ? melepet aku dok umahh oh. bosaaannn -.-' "

APAKAHHH ???!
apa yang korg nak sebenarnyaaa ni ? nak cuti ke tanak ? memaiinn eh memaiinn ! ;p
*aku pon same
padahal ;)
Biase la, adat student, bila da kat kolej teringin nak balik laaahh rndu parents laaa nak cuti la itu la ini laa. Macam2. bila da cuti rndu kolej pulaaakk, rndu nak belajar pulaaaak. kita ni mengalami sindrom kekeliruan barangkali. HAHA kan ?

Aku da sem empat , alhamdulillah lagi dua sem je lagi. to sem 5 and 6 please be nice to me okkay . Time semester break SEM SATU : aku tanam anggur je kat umah. Asl bosan je kuar lepak ngn member.
SEM DUA : sama jugaaaakk, tanam anggur, makan tdo makan tdo
SEM TIGA : SAMA JUGAAAKKK . HAHA
SEM EMPAT : Tak samaaaa !! sebab aku tak tanam anggur da. aku letak jawatan sbgai manager tanam anggur sbb gaji tk banyak . yabedabeduuu, dapat keje baru :)
Nak tau aku keje ape ? betol ni nak tau ? haihh jgn la memain. nak tau ke tak ? okk la meh i bg tau you :) *kemain gedikkks lagi

sebelum cuti sem lagi aku da pkir bila start je cuti
sem aku nak keje. dengan pnuh tekad lagi, cewaaahh. so start je cuti aku tros g sacc mall. tak payah tya sacc kat mane. cari sendiri ;p TIGA TEMPAT aku mintak kje.
1) Hinode shop ( cumel tak ? ) :P
2) Anakku ( lagi cumel an ? ) :P
3) BIARLAHHH RAHSIIAA tp yg pasti lagi laa cumel. HAHA

dan akhirnyaaa aku dapat keje kat salah satu tempat antara tiga tu. korg teka laaa yg mane ? haihh korg ni, teka
pon malasss !

TADAAAAAAAAAA
aku dapat keje kat siniiiiii

HAHAHA, cumel tak cumel tak ? okay tu je nak bg tau. ngntok sudaaaa. byep evryone.

leeya azliyah, xoxo


No comments: