Sunday, August 28, 2011

jumpa maria elena ;')


MARIA ELENA !
sapa tak knl maria elena ? sedeyyyyy. hihi tadala
tanya pakcik google okay :)

sapa knl maria elena ?
weeewwwiitt gimme five ;p *five !

seorang blogger yg agak famous
silap2! bukan agak dah ni, MMG FAMOUS !
cantik, pandai, kelakar, gila2, dan sebagainyalaahh.
ni berdasarkan pemerhatian yg dibuat dr video2 dia.
bule menangis tgk video2 dia sbb dia kelakar sgt ! *okay dah
dah kata pon famous amos kan, da sah2 la ramai kipas.

bukan kipas atas siling tu laaaa -.-
kipas yg.. you know fan fan. fan club .
adoi tak tau jugak sila tanya pakcik google lagi . hihi

siapa sangka blogger yg famous amos ni datang kolej aku
ye diulangi KOLEJ aku. bukan kolej kau tp kolej aku .
jealous ? yes misi tercapai . haha
nak nak plak dia berdiri betol2 depan kau .
DEPAN AKU
ya allah. korang tau tak apa aku rasa time tu...
tau tak ???
aku rasa mcm
.
.
rasa mcm
.
.
haihhhhhhh aku rasa mcm
nak nyanyi lagu maria mariana je time tu ! (overrrrr tau)
excited gila smpai hp tercicir kat blakang
wat lekkk jeee. dah mcm kaya sgt smpai murah hati nak bg org belakang kutip hp tu haaa !
tapiiiiiii..
belum sempat aku nak..
"assalamualaikum kak maria. Tak jawab dosa , jawab sayaaaangg "
dia dah naik kereta, gerak hilang dr pandangan mata (amboi)
erghhhhhhhhhhhhh ! terlepas !
...........................................................................................
di suatu petang yg agak2 mendung
aku pg giant
biasalaaaaaa kalo dah pg giant mestila nak beli barang2 kan
takan nak cari nobita plak -.-' hihi
aku kalo pg giant mesti mcm lost sikit, tak tau nak pg mana
so aku ikot jelaaaaa mana mama aku pg
ikot punya ikot tetibe aku nmpk sorg perempuan ni
familiar, sangat familiar
aku tgk betol2
tak lain tak bukan
tanpa ragu rahu dan disahkan oleh jakim
sah tu mmg maria elena
apa lagi, hari tu dah melepas takan kali ni nak melepas lagi.
mmg tak laaaa
aku pun jalan la cepat2 nak dtg dekat kat dia
dengan penuh yakin dan penuh bersedia

"leeyaaaaaaa.. bgun leeeyaaaa"
eh ? bangun ? aku nak bagi salam laaaa bukan sebut nama aku sendiri.
pelik ! kalah peliks.blogspot.com ;p

"leeyaa ! bangun ! da pukul bape ni !"
ye benar, itu suara mama saya.
ye benar itu suma mimpi

MIMPI MIMPI MIMPI!

KENAPA KENAPA KENAPA ! erghhhhhhhhhhhh

ni laaaaa akibatnya masuk contest iftar bersama maria elena
bersemangat anta gambar terbang terbang
aku ranking no 22 :) sikit je lagi sikit je lagi
hehhe tapela, saya tak famous tada sapa nak vote sy ;p
OH sapa yg vote pic aku kat page Odisi ,

JUTAAN TERIMA KASIH DIUCAPKAN :')
seronok tgk pic pemenang2 iftar dgn kak mariaaa
:)
cantiks2 cantiks belaka okayyyy !

lepas ni kalo ada contest bersama maria elena hah ! aku nak buat iklan kat tv "VOTE LEEYA AZLIYAH" pastu letak picture kiut miut. pastu nak pksa sume org vote smpai aku mng. kalo tak mng pon aku nak pg jugak jumpa kak maria.

kemainnnnnnnn. hehhe tadala, aku tadala segila tu. ada rezeki jumpa ada la kan kan kan ;p hehehe. okay korang ceghita dongeng dah habis. thank you for readinggggg :)

leeya azliyah, xoxo



No comments: