Wednesday, September 14, 2011

Setahun sekali ! :)

hye !
assalamualaikum :)
seghonok raya ? amboii sakann.
kemain banyak lagi open house skrg kan kan
berat badan ?
jangan ditanya ! SENSITIP ;p
hihi
tak kissah la brt badan berapa pun
janji jgn lepaskan peluang menikmati raya skrg ni
raya kan setahun sekali je
sebulan kita puasa tahan lapar dan dahaga
takan raya pun nak tahaaaaaaaaaaaaaan
tahan keee tgk LEMANGGGG, RENDANGGGG, LAKSAAA, NASI IMPIT
tahan ?
elehhhhh jgn tipu, mesti tak tahan punyewwwwwww ( euww) haha
ha tgk, lap sikit ayak liuq tuuu ;p haha tadala guraauuu . gurau raya ! haha

okay nak citaaaa.
kmpung aku kat perak ngn sabak bernam *tetiba
everyear MEMANG akan blk dua2 kmpg ni. sbb dkt kan
sblk perak tu, kmpg ayah aku, sbk brnm mama aku
but since nenek ngn atuk aku yg kat perak dah tada *sedih so sejak tu raya pertama mesti blk kmpg mama dulu
rumah arwah nenek ngn atuk mmg kosong, tada sape duduk
sedihh je bila tgk umah tu, ingat lagi time arwah nenek ada
setiap kali raya mesti riuhh ngn cucu2 ;') rindu nenek ;'(

sejak tu jugak laaa, setiap kali hari raya susah sgt nak berkumpul ramai2 ngn sedara mara belah ayah yg lain
sbb masing2 blk kmpg lain2
dah tada da kumpul ramai2 mcm dulu
sedihhhh, mmg sedihh

tp raya tahun ni ! jeng jeng jeng ;p
one of my aunty blh ayah la (acik), ada buat open house
open house ni hanya untuk family ayah je
mula2 tu ada jugak la terpikir
mesti tak ramai yg dtg, lagi2 cousin2 yg lainnn
tetapi
mcm biasa laaaa sangkaan aku mmg sentiasa meleset -.-HAHA
ramai jugakkk yg dtg.
semua adik beradik ayah datangggg. wehoo
kecuali mak ngah (wak endon) laaa yg ada kat kmpung. kalo mak ngah msti lagi riuh dan kepohhh :)

so nak cita banyak pon korg mesti bosan kaaaaaaaaaaan
so nahhhhhh gambar2 mlm tu :")
MEMPERSEMBAHKANNNNN !

okay, yg kiri ni laa acik :) cumel takk ? hihi. yg kanan ni cousin (faiz)

phewwwitt, hehe
from left (cik iti, cik ika, cik linda, mama sayaa :), acik)
okay ni para cousin ngn aunty :) *i look fat! erghhh -.-
yg ni plak para cousin dan uncle2 :)
amboi control macho sume ;p


ni family kak mina , masa kitorg dah nak blk kak mina baru smpai
hihi seb baik sempaaaaaaaaaaaat amik gmbar ;)

yg ni maksuuu, adik ayah paling bongsu :)
comel2 je family dia, heheh :)

banyak lagi gambar sbnanyaaaa
takot korg tak tertgk je nnti :)
tp best sgt mlm ni.
dapat jumpa ngn suma cousin2 yg dah kawin ada anak dahh :")
mcm tak percayaaaa ! :)

akhir kata,
selamat hari rayaaaa aidilfitri *walaupun dah nak abis raya
makan tu makan jugak
jgn smpai cherry berry je nnti ;p
hehhe byepppp semuaaa


ehh !! NAK JUGAKKKK LETAK GMBAR DIA KAAAAAAAAN .
hahahahah.


thank youuu fr readinggg ppl :)

leeya azliyah, xoxo








No comments: