Tuesday, October 11, 2011

Kerjaya saya

hye !

aku bosan .

bosan dok umah
bosan tak tau buat apa
bosan asyik tgk movie je
bosan tanam anggur tak tumbuh tumbuh !
bosan dgn bosan
bosan sbb asyik bosan

macam mana perkara ini bule berlaku
ohhh sng saja jawapan nya

CUTI SEMESTER

org lain cuti semester bersuka ria
aku cuti semester berduka ria
-.-

korg ada idea tak nak buat apa time2 cuti ni

TOLONG LAAAAA LIST KAN AKTIVITI patut aku buat

*selain tolong mama aku buat karipap :)

tolong ehh.

dah habis mati kutu sgt2 dah ni ;(

bosan ke baca entry aku ?
hahah nasib laaaa kauu
dah tuan punya blog pun tgh bosan, mmg saja cri geng bosann
hahaha *evil laugh -.-

tolong tau tauuu.
mekaseeeeeeeehhh ;)

NAH HADIAH UNTUK KORG
.
.
.

RAINBOW CAKE !

sila redeem hadiah ni di kdai kek berdekatan
terima kasih :p


THANK YOU FR READINGGGGG :)

leeya azliyah, xoxo




4 comments:

Woofer Storm said...

sy kalau ada time,sy nak sngt p camp lagi.hehe dah lama tak camp kat bagan lalang..grrrr


follow kamu ye^^,jgn bosan2.

Reen MsArina said...

apa lagi..proses membesarkan perut laa,haha~

Leeya Azliyah said...

haha dalam proses la ni reen :D

gelabahbahmanjang said...

jadi lh cikgu part time.=)