Saturday, October 15, 2011

Penyakit

Sejak dua menjak keje aku dok tgk movieeee je.
yela sejak2 jd penanam anggur yg berjaya ni.
byk la masa terluang, so aku sahamkan masa2 aku dgn tgk movie.
Nak2 movie free.

kau mmpu tgk movie FREE ? MAMPU ?
haha

tgk kat lappy je puuun -_-
makan pasir jugak aku kang hari2 nk tgk movie kat gsc or tgv. kaaan

Tapi movie aku tgk kebanyakan korea.
ni semua keje kawan2 aku ar ni ! Asl aku mintak movie best
Dorg pun ckp, "ada2".. cita ni best. aku pun bg laaa hardisk aku suh dorg transfer.
aku balik2, bukak lappy, golek2 sikit kat katil, cucuk hardisk
Hah! hambek kau... cite korea bersepah.

aku bukan tak suka cita korea. suka. lagi2 pelakon laki hensem2 kan, sejuk mata memandang. hahaha. Tapi tula, satu cita smpai nak berpuluh2 episod. lemahhhh aku nk tgk. Kalo dah dlm hardisk banyak gila cita korea agak2 bape tahun aku nk hbs tgk cita tu sume ??!

senang cita, aku tgk episod 1, episod 15, episod 16, 17 pastu tgk final episod. dah settle
bila org tanya aku cita dia best ke tak, aku buat2 lupa. hahaha. pandai tak aku ?

Lagi2 cuti sem ni. Tahap kebosanan dia mmg dah tahap kritikal dah. Cita kat hardisk sume dah habis tgkk. Pastu mati kutu tak tau nk tgk apa da. so aku try la search internet. kat you tube sume aku cari. Smpai la kawan aku ada bg link nk tgk cita korea. kat maaduu.com. silap laaa bg link, mmg silap. Mmg pasni hidop mati aku sume kat lappy. haha

Ni antara cerita2 yg aku suka tgk. Cita korea laa.

Fullhouse

Pasta

My fair Lady



Coffee Prince

Boys over Flowers


Ada banyak lagi cita sbnanya. tapi tak ingat laaa.

korg tak payah mengada-ngada nk tanya aku jalan cita setiap citer tu
dah sah2 aku skip2 episod, kang aku buat jalan cita sendiri kang. hahha
so korg tgk la sendiri okay kat Maaduu. com. eh ? Dah mcm nk promote citer korea dah knapa.

Eh lagi satu yg aku suka tgk sgt2, kalo bule setiap hari aku tgk.
Running Man !

Ni mcm game show. Ala ala mcm explorace tp membabitkan artis2 korea. KELAKAR ! korg tgk laaa. *lagi skali mem-promote -.- BEST ! hihi


tu jelaaa nk bg tau. Oh saya bukan peminat artis2 korea atau penonton movie cerita korea yg tegar. Ni hanya sekadar mengisi masa lapang. sekian.

THANK YOU FR READINGGG !!

p/s : kalo ada link movie2 best (tanak cita korea) share2 laaa tau tau tau ! :D

byeppppppp

leeya azliyah, xoxo



5 comments:

FASH said...

sy pun ske runningman and coffee prince...ske tgk gong yoo and gwangsoo...hehehe..
visit my blog..http://takdircinta-fash.blogspot.com/2011/09/takdir-cinta-1.html

azam said...

http://laman-ayahsu.blogspot.com/

follow....salam kenalan

beLLa said...

wah ! layan jugak korea ye? dah tgk secret garden, he's beautiful, my girlfriend is a gumiho, marry stay out all night etc etc. fuhh. byk pulak nak kena listkan. hehe. btw, running man mmg best gile! org tak minat koreapon boleh terbarai gelak tgk gameshow tu. ;p

Leeya Azliyah said...

haha lawak kan ? Gary lawak !

Leeya Azliyah said...

Bella : haha lawak kan ? leeya setiap hari tgk ! secret garden da tgk ! best2 :) yg lain tu tak tgk lagi. hihi. tapi kat maaduu.com mcm tada je cita tu ? ala ;(