Sunday, October 9, 2011

Manusia berubah. Begitu juga Teknologi .

Anak pak dollah pakai cermin mata,
eh rajinnya awak baca blog kita
:D

*pantun tak berapa nk kerat

hye korang.
okay entry kali ini tada motif sbnanya. tapi biar laaa, blog aku suka hati aku la kan nk post apa. haha. Entry kali ni saje nk share ngn korg handphone-handphone yang pernah aku pakai. First hp aku pakai masa aku darjah enam. bukan pakai la, lebih kepada aku knl handphone tu apa. HAHA sebelum tu aku tau public phone je weyhhh -.- hp bagai tak amik port. sorry.

NOKIA 8310
Ni hp pertamaaaaaaaaaaaaa yg aku pakai. Dia ala ala hp "butterfly".
Tak silap aku, aku ada lebih 15 casing hp ni.
nampak tak batak tak batak aku time tu ? -.-


Ni hp kedua,
tak ingat laaa model apa.
Tapi tak lama pun pakai hp ni.


NOKIA 6600 a.k.a hp "sabun"
Ni hp ketiga, start pkai masa form 3.
aku naaaak sgt hp ni dulu. sbb dia gemok. haha
Lama jugak hp ni berjasa ngn aku. Dr form3- form 5 :)



SONY CYBERSHOT

Lepas spm aku pkai hp ni.
beli pakai duit sendri okayy ! dgn rezeki yg halal keje kat sebuah butik
sayang gilaaa kat hp ni, sbb pkai duit sendiri.
END UP KNE CURIK KAT MASJID KUIS !
bengang gila ! kalo aku dapat sape yg curik.. haih jaga la!
lepas tu kan, ayah kita belikan hp yg sama mcm ni jugak untuk kita ;')
hihihi

SONY ERICSSON W995
Aku pakai hp ni masa aku sem 3.
pastu asyik rosaaaaaaaaaaak je. menyiraap -.-
nak nak plak dapat tuan ganas macam aku, mmg tak lama la hp ni.
Tp hp ni best, camera cantik. Sound sedap. walkmaaaan kann . haha
.
.
.

pastu, orang sebok pkai smartphone
aku puuuuunn sebok nak jugaaaaaaaak -.-
hahaha
.
.
.

BB BOLD 9000
Aku baru je pkai bb ni.
Baru 3 bulan lebih kot tak salah aku.
Mr.mcflurry pakai bold 9000 so aku pun nak jugaaaak hp ni -.-
hahahaha. tak laa, kan aku ckp aku suka hp gemok2 besar ni
Bold2 ngn Bold 3 kan kecik sikit
sbb tu aku amik bold 1. ye aku tau aku ni pelik
so ?

nak beli ipad ngn galaxy tab mcm tak mampu lagii je jah oii :D

PASTU KAAAAN, TETIBE RASA MCM NAK PAKAI
.
.
.


iPhone pulaaaaaaaaak
gedik kan ?
nak beli tak mmpu
ada sesiapa baik hati nak bg pinjam ?
nk bg sewa ke ?
bg tau aku okayy :D
hihi

okay itu saja untuk entry kali ini.

Leeya azliyah sakit gigi,
terima kasih dan sila datang lagi :)

THANK YOU FR READING

leeya azliyah, xoxo















No comments: