Sunday, November 13, 2011

Contest Gambar Cool

Haaaa cumel tak banner tu ? hihi. Contest Gambar Cool, sementara tada pape nak buat ni, marilahh kita secara berjemaah mencuba nasib dlm contest ni :) So gambar yg aku nak pertaruhkan (ewah) ialah :


cool tak cool tak ? :D

Okay sesapa yg minat nak join ini adalah syarat2nya :
1. semua penyertaan blogger malaysia sahaja diterima .. ( mudah )

2. Buat 1ENTRY SIMPLE BERTAJUK "Contest Gambar Cool" dan LINK BACK ke entry contest ni..

3. Letak gambar banner di atas DALAM ENTRY ..

4. jangan terlampau edit , kalau yang asli kemungkinan ada peluang :)

5. nak masukkan gambar melebihi 1 pon boleh tapi maximum 3..

6. gambar tiada unsur menjolok mata dan merbahahahahaya... ! :)

7. Lepas dah siap semua, tinggalkan link post korang kat SINI :)


8. tarikh tutup , 25.11.2011 ( lamakan ?) 15.11.2011 <-- diawalkan sebab faktor -faktor tertentu. . .


Ha senang je kan syarat2 dia. Goodluck korang ! :)



No comments: