Saturday, September 15, 2012

Result rayuan UPU & MUET

For the past few weeks, a lot of things happened ! n mostly bnda2 yg buat aku stress n mmg aku stress. Stress yg melampau. Bayangkan eh, aku dok kuaters, sapa duduk rumah kerajaan tau laa mostly rumah tu dorg mmg dah sediakan almari. Almari kayu kat dinding tu. Dah nama pun kayu kan, mestilah color kayu (brown). Stress punya pasal, aku sanggup eh cat almari tu jd color putih -__-' AKU CAT SENDIRI. Sila percaya. hmm

Dr color brown aku cat jd putihhh. weheee. Baru lah nmpk ceria sikit.padahal dah 12 tahun an dok dlm bilik ni baru this year nak cat ? haaa dr situ dah boleh nmpk tahap ke-stress-an aku mcm mana.

Disebabkab stress jugak, a week after raya, aku pg JOHOR dgn anis and dania. Naik train u olllllsss. 6 jam petak dlm train. haha. Trip johor ni nenanti la okay aku cita eh. Saje je open cita, tp mls cita smpai habis. hahaha bengang tak ? tak ? k.

Sebenarnya aku just nk bg tau esok ( 15 sep 2012 ) result rayuan UPU keluar. So skrg aku mcm cacing kepanasan. Nak tdo tak boleh, nak cek result kul 12 tgh hari baru boleh cek. So skrg aku nak buat apa ??? sbb tu aku merepek kat sini. Cuak tau tak. Walaupun sbnarnya aku mcm dah tawar hati. Asyik tak dpt je kan. Tp tape, aku percaya semua org Allah dah tentukan rezeki memasing. So kalau tak dpt, maknanya aku dah tetapkan rezeki aku kat tempat lain. So aku tawakkal je :)

Khamis next week pulak, result MUET keluarrrrrrrr. Ni aku double cuak. Sbb aku spoil dkt speaking padahal tajuk senang !! geram gilaaa. Masa exam reading, boleh plak perut memulas. Memacam hal. dah aku jawab tak sng duduk. One thing yg susah bila tgh MUET ni, kau TAK BOLEH KELUAR DR TEMPAT EXAM SELAGI EXAM TAK HABIS. kalau Exam 1 jam setengah, ha masak lah kau duduk dlm tu smpai habis, Hmmm

So aku harap, esok ada berita gembira untuk aku,. Insyaallah. Kalau tak dpt, tapelahh redha je. Tp aku harap MUET tak kecewakan aku. Kalau tak, aku stress n kali ni aku trus nak g Langkawi !! LOL

korg doakan yg terbaik untuk aku okay ? :') nak smbung degree cecepat. Tak nak buang masa kat rumah dah. Kawan yg lain semua dah smbung. iJELES iSTRESS iNAKSAMBUNGDEGREEJUGAK & i nak iPhone (ttba)

Okay la, dah pukul 1.18AM
nk buat puzzle smpai ttdo. esok bangun kul 11.59 trusssss cek result. ewah kau !
Goodnight guys ! Sleep well.


khas untuk korg yg rindu aku. *muntaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!!*

k bai !!



1 comment:

DilaMilin said...

gudluck for the muet result and upu..hehehe.. :)